Pages

12.05.2008

Tavuk Kroket

Malzemeler
300 gr tavuk göğüs eti
3-4 Dal ince kıyılmış maydanoz
3 Adet taze soğan
1 su bardağı ufalanmış bayat ekmek içi
Yarım su bardağı süt
1 Adet yumurta
3 Çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
3 Çorba kaşığı galeta unu
1 Çay kaşığı kekik
Kızartmak için sıvıyağ
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Tavuk etinin derisini çıkarıp haşlayın.
Eti keskin bir bıçakla kıyma gibi ince ince kıyın.
maydanoz, ince kıyılmış taze soğan, sütle yumuşatılmış ve sıkılmış ekmek içi, yumurta, kaşar peyniri rendesi, tuz ve kekiği ilave ederek yoğurun.
Hazırladığınız köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, silindir şeklinde köfteler hazırlayın.
Her birini tek tek galeta ununa bulayın.
Yağı tavada kızdırın.
Hazırladığınız kroketleri kızartıp kağıt havlu üzerine alın ve fazla yağını çektirin.
Sıcak olarak servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.