Pages

12.18.2008

Zeytinyağlı Taze Fasulye I


Malzemeler
Yarım kg taze fasulye
4 Adet domates
2 Adet soğan
1 Çay bardağı zeytinyağı
Yeterince su, tuz ve karabiber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
Hazırlanışı
Fasulyeleri yıkayıp başlarını kopartın, varsa kılçıklarını temizleyin.
Fasulyeleri ikiye kırın veya keskin bir yardımıyla üç ince parçaya ayırın.
Fasulyeleri yayvan bir tencereye dizin.
Ortasına soyup, yıkadığınız soğanı yerleştirin.
Domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve fasulyelerin üzerine dökün.
Zeytinyağı, tuz, şeker, karabiber ve yeterince su ilave edin.
Kapağını kapatıp kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Soğuyunca domates ve limon dilimleri ile süsleyip servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.