Pages

12.16.2008

Şaraplı Armut Tatlısı

Malzemeler
4 Adet yumurta
1 Su bardağı portakal suyu
1 Su bardağı kırmızı şarap
1 Su bardağı su
8 Adet sakarin
10 Adet dövülmüş kakule tohumu
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Armutların kabuklarını soyun.
Isıya dayanıklı bir kaba dizin.
Tüm malzemeyi karıştırıp, armutların üzerine dökün.
5 Dakika ocakta kaynatın.
Üzerini alimünyum folyo ile kapatın.
200 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.
Armutları fırından alıp tabağa koyun.
Üzerine sosundan ilave edip, servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.