Pages

12.16.2008

Sarımsak ve Maydanozlu Piliç But

Malzemeler
4 Adet derisiz piliç but (400 gr)
Üzerinin harcı için :
3 Dilim ekmek içi
6 Diş sarımsak
1 Tatlı kaşığı tane karabiber
4 Adet maydanoz kökü
Tuz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Piliçlerin derilerini çıkartıp, Fazla yağlarını temizleyin.
Ekmeği, sarımsak ezeceğinde 2 çorba kaşığı su ile macun haline getirin.
Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blendıra koyarak ezin.
Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile birlikte hepsini karıştırın.
Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın.
Izgarada alt üst ederek iki tarafınıda pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.