Pages

12.16.2008

Sebze Sarmalı Tavuk


Malzemeler
1.5 kg tavuk
Yarım kg mevsim sebzeleri(havuç, kuşkonmaz, patates, bezelye vs.)
5 Adet yumurta
3 Çorba kaşığı krema
3 Çorba kaşığı galeta unu
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 3
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Tavuğun şeklini bozmadan kemiklerini ayıklayın ve tezgahın üzerinde açın.
Bir kabın içinde yumurtaları çırpın.
İçine küp doğranmış sebzeleri, kremayı ve galeta ununu ekleyerek iyice karıştırın.
Hazırladığınız bu harcı tavuğun içine doldurup, açılmaması için iple bağlayın.
Üzerine yumurta sürüp 200 derecelik fırında pişirin.
Dilim dilim keserek servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.