Pages

12.18.2008

Ispanaklı Yumurta

Malzemeler
500 gr. ıspanak
2 Adet orta boy soğan
Yarım kahve fincanı sıvıyağ
6 Adet yumurta
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Ispanakları ayılayıp, yıkayın.
Üzerine biraz tuz serperek kısık ateşte 5-10 dakika haşlayın.
Suyunu süzüp, ince ince kıyın.
Soğanları irice rendeleyin.
Yağ ve 1 kahve fincanı su katarak 5-10 dakika kavurun.
Kıyılmış ıspanakları katıp, arasıra suyunu çektirin.
Sonra dibi düz bir kalıba alıp, açtığınız yuvalara yumurtaları kırın.
Tuz ve karabiber serpin.
Üzeri kapalı olarak 4-5 dakika pişirin ve servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.