Pages

12.14.2008

Fatih Sarması

Malzemeler
4 Adet yumurta
1.5 Su bardağı tozşeker
1 Çorba kaşığı margarin
2 Su bardağı un
1 Paket kabartma tozu
1 Çay kaşığı vanilya
2 Çorba kaşığı bal
2 Çorba kaşığı antepfıstığı
Şerbeti için :
2 Su bardağı su
2 Su bardağı tozşeker
Mutfak
Zorluk 2
Süre 90 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Bir kaba 4 adet yumurta, 1 çorba kaşığı margarin, 1.5 su bardağı tozşeker ve 2 su bardağı unu alın.
1 Paket kabartma tozu ve 1 çay kaşığı vanilyayı ekleyin.
Malzemeleri mikserle 20 dakika çırpın.
Fırın tepsisini yaplayıp unlayın.
Karışımı tepsiye dökün.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 45 dakika pişirin.
Tepsiyi fırından alın.
Ilındığında üzerine 2 çorba kaşığı bal sürün ve 2 çorba kaşığı dövülmüş antep fıstığı serpin.
Hazırladığınız pandispanyayı rulo biçiminde sarın.
2 Su bardağı suyun içinde 2 su bardağı şekeri eritin.
Tatlının üzerine gezdirin.(Şşerbeti pişirmeden tatlının üzerine dökmeniz gerekiyor.)
Dilimleyerek servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.