Pages

12.16.2008

Tavuk Kanadı Kızartması

Malzemeler
12 Adet tavuk kanadı
1 Su bardağı galeta unu
Kızartmak için sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Tavuk kanatlarını, tuz ve karabiber ilave edilmiş galeta ununa bulayın.
Kızdırılmış sıvıyağda tavuk kanatlarının iki tarafını da kızartın.
Yemeği servis yapmadan önce, uç kısmına folyo kağıt sararak tabağa yerleştirin.
Tavuk kanadı kızartmasını patates cipsi ile meze olarak ikram edebilirsiniz

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.