Pages

12.09.2008

Tahinli Patlıcan Ezmesi

Malzemeler
2 patlıcan
1 çay bardağı tahin
1 limon suyu
2-3 diş sarmısak
1 çay bardağı ayçiçek yağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 15 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Patlıcanları 50 dk. fırında pişirelim.
Kabuklarını soyup ince ince kıyalım.
Tahin,limon suyu,dövülmüş sarmısak ve tuzla beraber karıştıralım.
En son üzerine yağı gezdirelim.
Kırmızı pul biber serperek servis yapalım.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.