Pages

12.09.2008

Tarator

Malzemeler
100 gr ayıklanmış ceviz içi
1 kahve fincanı tahin
2 kahve fincanı limon suyu
2 Adet orta baş sarmısak
2 Demet maydanoz
1 Tatlı kaşığı tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Ayıklanmış iç ceviz, sarmısak ve tuzu cevizin yağını çıkarmamak ve fazla ufalamamak suretiyle, ceviz ve sarmısakları havanda dövün.
Cevizlerle sarmısağın dövülmesi sona erince; havandan alarak derince bir kaseye koyun.
Bunlara tahini, limon suyu ve
ince doğranmış maydanozu ilave ederek, iyice karıştırın ve çukur bir tabağa alarak servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.