Pages

12.09.2008

Rus Salatası

Malzemeler
Yeteri kadar mayonez
3 Adet orta boy patates
3-4 Adet havuç
Yarım kilo kornişon
1 Adet bezelye konservesi(garnitür)
1 Adet yumurta
5-6 Dal maydanoz (süslemek için)
Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 12
Yöntem
Hazırlanışı
Patatesleri ve havuçları ayrı kaplarda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Kabuklarını soyun ve tavla zarı büyüklüğünde doğrayın.
Kornişonu küçük küçük doğrayın.
Konserve bezelyenin suyunu süzün ve sudan geçirin.
Bütün bu işlemler tamamlandıktan sonra daha önceden hazırladığınız veya hazır aldığınız mayonezin içine atın.
Haşlanmış ve doğranmış sebzelere zarar vermeden yavaş yavaş karıştırıp, mayonezi sebzelere yedirin.
Servis tabağına veya kare bir borcama yerleştirin.
Üzerini haşlanmış yumurta ve maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.