Pages

12.07.2008

Mercimekli Pilav


Malzemeler
2 Çorba kaşığı margarin
1 Adet soğan
1 Su bardağı pilavlık bulgur
2 Su bardağı sıcak su
1 Su bardağı yeşil mercimek
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
Hazırlanışı
Tencereye margarini alıp, eritin.
Soğanları yemeklik doğrayıp, karıştırarak kavurun.
Bulguru ayıklayıp, yıkayın.
Tencereye ekleyin.
Soğanla beraber kavurun.
Sıcak su ekleyin ve tuzunu ayarlayın.
Tencerenin kapağını kapatın.
Bulgurların suyunu çekmesine yakın, mercimeği ekleyin.
Pilav demlenince tencereyi ocaktan alın.

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.