Pages

12.11.2008

Fırında Peynirli Kabak


Malzemeler
4 Adet kabak
150 gr beyaz peynir
1 Adet yumurta
1 Kahve fincanı rendelenmiş kaşar peyniri
2 Yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
Kırmızı pulbiber
Tuz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Kabakları bütün olarak tuzlu su içinde diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün.
Beyaz peynir, ince kıyılmış dereotu ve yumurtayı ezerek püre haline getirin.
Kabakları uzunlamasına bölüp fırın tepsisine yayın.
Ortalarını küçük bir kaşık yardımı ile boşaltın.
Çukur kısımlara hazırladığınız peynirli harcı doldurun.
Üzerini kırmızı pulbiberle süsleyin.
Zeytinyağını azar azar üzerinde gezdirin.
Önceden kızdırılmış fırında peynir eriyene kadar 10-12 dakika kızartın.
Sıcak veya ılık olarak servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.