Pages

12.11.2008

Fırında Kabak

Malzemeler
1 Kg kabak
250 Gr beyaz peynir
1 Çorba kaşığı margarin
1 Çorba kaşığı un
1 Adet yumurtanın sarısı
100 Gr kaşar peyniri
Yarım demet dereotu
1 Su bardağı süt
Tuz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
Hazırlanışı
Kabakları kazıyın ve yıkayıp haşlayın.
Soğutup uzunlamasına ikiye bölün ve bir kaşık yardımıyla içlerini boşaltın.
Diğer tarafta beyaz peynir, ince doğranmış dereotu ve yumurta sarısını ezerek iyice karıştırın.
Bu harcı kabakların içine doldurun.
Bir kapta yağı eritin, un ve tuzu ilave edip un hafifçe sararana dek kavurun.
İçine devamlı karıştırarak süt ilave edin.
Sos hazır olunca kabakların üzerine eşit miktarda dökün.
Üzerlerine rendelenmiş kaşar serpin.
Fırında üzerleri kızarana dek pişirin ve sıcak sıcak servis yapın.
Fırında Kabak yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.