Pages

12.11.2008

Etli Bürüksel Lahanası

Malzemeler
2 Adet orta boy soğan
Yarım su barağı sıvıyağ
2 Adet orta boy domates
Yarım paket bürüksel lahanası
250 gr haşlanmış parça et
Yarım su bardağı haşlanmış nohut
2 Adet orta boy dolmalık biber
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Soğanı küçük küçük doğrayıp, sıvıyağda sarartın.
Ardından rendelenmiş domatesleri ekleyip, kavurmaya devam edin.
1 Dakika kavurup, bürüksel lahanasını ekleyin.
Bu şekilde birkaç dakika soteleyin.
Haşlanmış parça eti ekleyip, karıştırın.
Ardından haşlanmış nohutları ekleyin ve dolmalık biberleri de küçük küçük doğrayıp ekleyin.
Sebzelerin üzerini hafifçe aşacak kadar sıcak suyu ilave edin.
Tuzunu ayarlayın.
Ağır ateşte sebzeler yumuşayana dek pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.