Pages

12.12.2008

Domates Salçası

Malzemeler
1/2 su bardağı rafine yağı
1 kilo domates salçası
2 çorba kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
sebze karışımı
20 su bardağı su
baharat
10 su bardağı et suyu
3 çorba kaşığı tepeleme un(40 gr.)
Mutfak
Zorluk 3
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Bir tencereye rafine yağını kouyp kızdırınız ve sebzeleri ilave edip karıştırarak 2 dakika kavurunuz.
Salçasını ilave edip 2 dakika daha kavurunuz.
Sonra bütün malzemeyi ilave edip kaynatarak 30 dakika pişiriniz.
Unu bir baradk ılık su ile ezip karışıtırarak salçaya ilave ediniz.
15 dakika daha kaynatıp ateşten alarak içindeki baharat torbasını çıkarıp atınız.
Normal süzgeçten süzdürüp kullanınız ve soğutarak buzdolabında saklayıp.istediğiniz zaman ısıtıp kullanınız.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.