Pages

12.12.2008

Bordelez Salçası

Malzemeler
1 çorba kaşığı yağ
1 adet küçük soğan,piyaz doğranmış
1 çay bardağı kırmızı şarap
1 litre dana salçası
50 gr.tereyağı
Mutfak
Zorluk 3
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırıp soğanları ilave ediniz ve 1 dakika karıştırarak sote yapınız.
Kırmızı şarabı ilave edip,tamamen kayboluncaya kadar çektirip dana salçasını ilave ediniz.
KArıştırarak kaynatıp süzdürünüz,içine tereyağı ilave edip,iyice karıştırıp benmaride ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.