Pages

12.11.2008

Bakla Çırtması

Malzemeler
1 Kilo taze fasulye
4 Adet yumurta
2 Adet kuru soğan
3-4 Adet sivri biber
6 Çorba kaşığı tereyağı
Aldığı kadar un
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı
Fasulyeleri ayıklayıp, akiye kesin.
Tuzlu suda haşlayıp, süzün.
Doğranmış soğan ve biberi, 3 çorba kaşığı tereyağında kavurun.
Fasulyeyi ekleyip, kavurmaya devam edin.
Yumurtaları çırpıp, krep hamuru elde edene kadar un ve biraz tuz ilave ederek karıştırın.
Kalan tereyağını teflon tavada eritip, karışımdan kepçe ile alarak krep şeklinde iki taraflı kızartın.
Küçük küçük kesip, fasulyeli karışımla karıştırın.

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.