Pages

12.11.2008

Turşu Aşı

Malzemeler
1 Su bardağı aşurelik buğday
Yarım su bardağı nohut
Yarım kilo kuşbaşı et
6 Su bardağı su
5 Adet çarliston biber
Yarım kilo taze fasulye
1 Kilo domates
1 Demet taze nane
Tuz, kuru nane
1 Tablet et suyu
1 Yemek kaşığı domates ve biber salçası karışımı
2 Yemek kaşığı tereyağı
Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Buğday ve nohutu bir gece önceden ıslatın.
Suyunu süzüp, tencereye etle birlikte koyun.
Tereyağı, et suyu tableti ve 6 su bardağı su ekleyip, pişirin.
Taze fasulyeyi temizleyip, üçe bölün ve tencereye ilave edin.
Pişmeye yakın ince doğranmış çarliston biberleri, kabukları soyulup doğranmış domates, salça ve tuzu ilave edip, karıştırın.
Ocaktan almadan önce taze naneyi doğrayıp, kuru nane ile birlikte ekleyin.
Bir taşım kaynatıp, sıcak olarak servis yapın.
Turşu Aşı yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.