Pages

12.07.2008

Ton Balıklı Makarna


Malzemeler
1 Paket makarna
200 gr ton balığı
4-5 Adet tuzda bekletilmiş sardalye
4 Yemek kaşığı zeytinyağı
2 Diş sarımsak
1 Çay bardağı beyaz şarap
5-6 Dal maydanoz
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Sardalyeleri soğuk suda yıkayıp kılçıklarını çıkarın ve ufak ufak doğrayın.
Ton balığını ilave edip karıştırın.
Sarımsakları küçük küçük doğrayıp zeytinyağında pembeleştirin.
Balık karışımını ilave edip birkaç dakika çevirin.
Şarap, tuz ve karabiber serptikten sonra makarna sosunu ateşten alın.
Makarnayı bol tuzlu suda haşlayıp süzün.
Servis tabağına alıp hazırladığınız sosla üzerini süsleyin.
Sıcak olarak servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.