Pages

12.12.2008

Sütlü Terbiye

Malzemeler
1 Adet yumurtanın sarısı
1 Su bardağı süt
Mutfak
Zorluk 1
Süre 5 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Yumurta sarısını porselen bir kaseye kırın.
Kaşıkla karıştırarak ezin, sonra içine 1 su bardağı sütü ilave edip tekrardan karıştırın (mümkünse önceden kaynatılmış soğutulmuş süt kullanın).
Çorbanın suyuyla hafif ılıklaştırıp kaynayan çorbanın içine katın.
Karıştırılarak bir taşım kaynatıp ateşten alın.
NOT : Yumurtalı sütü ekledikten sonra çok kaynatmayın, yoksa koyduğunuz karışım kesilebilir ve bu da çorbanın hem görüntüsünü hem de lezzetini bozar.
Süt pastörize ise önceden kaynatmanıza gerek yok.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.