Pages

12.11.2008

Patlıcan Sandviç

Malzemeler
1 Adet iri patlıcan
1 Adet dolmalık biber
50 Gr haşlanmış tavuk göğsü
2 Adet haşlanmış taze fasulye
2 Çorba kaşığı sarımsaklı yoğurt
50 Gr beyaz peynir
1 Adet domates
1 Çorba kaşığı domates suyu
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Mutfak
Zorluk 4
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 1
Yöntem
Hazırlanışı
Patlıcanın kabuğunu tamamen soyun.
Uzunlamasına üç parçaya ayırın.
Dolmalık biberin çekirdek yatağını çıkardıktan sonra, sıvıyağda patlıcan ile birlikte kızartın.
Fazla yağını süzmek için kağıt mutfak havlusu üzerinde bir süre bekletin.
Patlıcanın ilk dilimini düz bir tabağa alın.
Taze fasulye ve tavuk etini ince-uzun doğrayın.
1 Çorba kaşığı sarmısaklı yoğurt ile karıştırın.
Bu karışımı ilk patlıcan diliminin üzerine yayın.
İkinci patlıcan dilimini karışımın üzerine yerleştirin.
Bu dilimin üzerine ince dilimlenmiş domates ile peynir yerleştirin.
Son dilimi malzemenin üzerine kapatın.
1 Çorba kaşığı domates suyu gezdirin.
Servis yapın.

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.