Pages

12.11.2008

Patlıcan Orta


Malzemeler
1 Kg patlıcan
1 Kg kuzu kol kuşbaşı
2 Adet soğan
250 Gr sivribiber
100 Gr tereyağı
250 Gr domates
Tuz, kırmızıbiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Patlıcanları alaca soyun.
Ortadan ikiye kesip her bir parçayı üçe bölün ve tuzlu suda bekletin.
Eti düdüklü tencerede 15 dakika pişirin.
Soğan ve sivribiberleri küçük küçük doğrayıp tereyağında kavurun.
Doğranmış domatesleri ilave edin.
Hazırladığınız malzemeyi etle birlikte 5 dakika kaynatın.
Tuz ve kırmızıbiber serpin.
Patlıcanları sudan çıkarıp sıkın ve etin üzerine ekleyip pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.