Pages

12.09.2008

Patates Salatası

Malzemeler
500 gr. yerelması
500 gr. patates
1 Demet Kereviz Yaprağı
1 Çorba Kaşığı Un
8 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
2 Çorba Kaşığı Üzüm Sirkesi
Tuz, Karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Önce salatanın suyunu, zeytinyağı, sirke, tuz, karabiberi çatalla çırparak hazırlayınız.
Patatesleri kaynar tuzlu suda haşlayıp, kabuklarını soyup halka halka dilimleyiniz.
Sıcak iken salatanın suyunu döküp karıştırınız.
Yerelmalarının kabuklarını soyup 1 çorba kaşığı un kattığınız kaynar suda 20 dakika haşlayıp, küçük küçük doğrayınız.
Patatelerle karıştırıp, harmanlayınız.
Kereviz yapraklarının yeşil kart yapraklarını kesip atınız.
Özellikle yaprakların damarlarını küçük küçük doğrayıp yerelmalarına katıp, karıştırınız.
Tuzunu biberini ekleyip ılık servis yapabilirsiniz.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.