Pages

12.11.2008

Nohut


Malzemeler
2 Su bardağı nohut
Yarım kg kuşbaşı et
2 Adet soğan
2 Çorba kaşığı margarin
2-3 Adet domates
2 Su bardağı su
Tuz, pulbiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Akşamdan ayıklayıp, yıkadığınız nohutları bol suda bekletin.
Ertesi gün fazla yumuşamadan bir miktar haşlayın.
İnce ince doğranmış veya rendelenmiş soğanları yağda kavurun.
İçine eti ekleyerek rengi değişinceye kadar kavurun.
Kabuğunu soyarak ince ince doğradığınız veya rendelediğiniz domatesleri de ilave edip karıştırın.
2 su bardağı su ve nohutu ekleyerek yemeği ağzı kapalı olarak kısık ateşte yumuşayana dek pişirin.
Ateşten indirmeden 10 dakika önce tuzunu ekleyin.
Üzerine pulbiber serpip, servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.