Pages

12.09.2008

Kereviz Salatası

Malzemeler
1 Adet Yaprak Kereviz
100 gr. Tulum Peynir
100 gr. Dövülmüş Ceviziçi
1 Fincan Pastorize Süt
4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Çorba Kaşığı Üzüm Sirkesi
Tuz, Karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Kerevizin yeşil kart yapraklarını atıp, kalanları iyice yıkayıp kurulayın.
Kerevizleri küçük bir biçimde doğrayın.
Dövülmüş ceviziçini üstüne dökerek karıştırın.
Hazırladığınız bu karışımı servis yapana kadar buzdolabında saklayınız.
Derin bir kapta tulum peyniri pastorize sütle karıştırıp, çatalla ezin.
Karabiber, zeytinyağı ve sirke ile yaptığınız peynir ezmesini karıştırın.
Tuz ekleyiniz.
Servis yapılmadan önce, salatayı buzdolabından çıkarıp peynirli karışımla birlikte karıştırınız.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.