Malzemeler
1 Adet Yaprak Kereviz
100 gr. Tulum Peynir
100 gr. Dövülmüş Ceviziçi
1 Fincan Pastorize Süt
4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Çorba Kaşığı Üzüm Sirkesi
Tuz, Karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Kerevizin yeşil kart yapraklarını atıp, kalanları iyice yıkayıp kurulayın.
Kerevizleri küçük bir biçimde doğrayın.
Dövülmüş ceviziçini üstüne dökerek karıştırın.
Hazırladığınız bu karışımı servis yapana kadar buzdolabında saklayınız.
Derin bir kapta tulum peyniri pastorize sütle karıştırıp, çatalla ezin.
Karabiber, zeytinyağı ve sirke ile yaptığınız peynir ezmesini karıştırın.
Tuz ekleyiniz.
Servis yapılmadan önce, salatayı buzdolabından çıkarıp peynirli karışımla birlikte karıştırınız.
0 yorum:
Yorum Gönder