Pages

12.11.2008

Kabak Soft

Malzemeler
6 Adet kabak
8 Diş sarımsak
3 Çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım çay bardağı su
2 Adet domates
Tuz, karabiber, nane, pulbiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Kabakları yıkayıp kurulayın.
İnce şeritler halinde dilimleyin.
Tuzlu kaynar suda 2-3 dakika haşlayıp, soğuk tuzlu suya alın.
Sarımsakları ince ince kıyıp 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve yarım çay bardağı suyla haşlayın.
Kalan zeytinyağını derin tavada ısıtın.
Haşlanmış sarımsak, küp şeklinde doğranmış domates, tuz, karabiber, nane ve pulbiber ekleyip yüksek ateşte 3-4 dakika pişirin.
Kabakları ekleyip 2-3 dakika daha pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
NOT : Kabakları patates soyacağı kullanarak dilediğiniz incelikte dilimleyebilirsiniz.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.