Pages

12.07.2008

Beyazpeynirli Enginar Salatası

Malzemeler
6 Adet Enginar
200 gr. Yağlı Beyazpeynir
75 gr. (3 çorba kaşığı)
2 Sap Taze Soğan
1 Çorba Kaşığı Un
2 Adet Limon
Yeterince Maydanoz, Dereotu, Nane, Tuz, Karabiber
Mutfak
Zorluk 3
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem


Hazırlanışı
Enginarlar soyularak suya konur.
Tencerede 15-20 dakika un ile karıştırarak kaynatıp, haşlayın.
Haşlanmış enginar göbeklerini sudan süzerek alıp durulayın.
Bir kabın içine yağlı beyazpeyniri, taze kremayı koyup çırparak karıştırın.
Tuzunu ve biberini ekleyin.
İnce rendelenmiş soğanı, kıyılmış maydanozu, dereotu ve naneyi ekleyin.
Durulanmış enginar göbeklerinin içini bu harçla doldurun.
Üzerine bir tutam ince kıyılmış maydanoz ve dereotu serpin.
Servis yapana kadar buzdolabında saklayınız.
Beyazpeynirli Enginar Salatası yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.