Pages

12.04.2008

Bahçıvan Kebabı

Malzemeler
750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin.
Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın.
Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin.
Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın.
Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın.
Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.
NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz.
Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.
Bahçıvan Kebabı yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.