Malzemeler
1 Litre süt
300 gr tozşeker
200 gr badem
1 Paket vanilya
Mutfak
Zorluk 1
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Bademlerin kabuklarını soyup robottan geçirin.
Robottan geçirdiğiniz bademleri sütle karıştırıp seyrek elekten geçirin.
Eleğin üstünde kalan bademleri tekrar robottan geçirip sütün içine ilave edin.
SÜte şekeri de koyarak hepsini ateş üzerinde karıştırarak 10 dakika pişirin.
Ateşten alıp vanilyasını ilave edin ve soğumaya bırakın.
Buz kalıplarına koyarak buzdolabın buzluğunda dondurun.
Ara sıra alıp karıştırın ve tekrar buzluğa koyun.
İstediğiniz donma şekline gelince dondurma kaplarına koyup servis yapın.
2 yorum:
Değerli admin,Wp tasarım firması olarak bu mükemmel paylaşımlarınızdan ötürü sizi kutlarız. Başarılar.
Değerli admin,Wp tasarım firması olarak bu mükemmel paylaşımlarınızdan ötürü sizi kutlarız. Başarılar.
Yorum Gönder