Pages

12.03.2008

Vişneli Pay


Malzemeler
1 kilo vişne
3 yumurta
1 su bardağı un
100 gr. margarin ya da tereyağı
1 su bardağı tozşeker
Mutfak
Zorluk 3
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Vişneleri yıkayıp çekirdeklerini ayıklayın.Margarini bir kapta eritin.
Yumurta ve şekeri iyici çırparak margarin ve unu ekleyin.Hamur haline getirin.
Vişneleri de ekledikten sonra tepsiye yayın.
175 derecelik fırında 8-10 dakika pişirdikten sonra soğumaya bırakın.
Yeterince soğuduktan sonra küçük parçalar halinde keserek servis yapın.
Vişneli Pay yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.