Malzemeler
1 çorba kaşığı yağ
1 adet küçük soğan,piyaz kesilmiş
1/2 su bardağı beyaz şarap
1 kilo dana salçası
25 gr. ince kıyılmış mantar
2 kahve fincanı mader şarabı
50 gr. tereyağı
Mutfak
Zorluk 3
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 3
Yöntem
Hazırlanışı
Küçük bir tencerede yağı kızdırıp soğanı ilave ediniz.
Bir kere karıştırıp beyaz şarabı ilave ediniz.
Sonra dana salçasını ilave ederek,karıştırarak kaynatıp süzdürünüz.
Mantarı mader şarabı ile bir kere kaynatıp sosun içine ilave ediniz.
Tereyağını da çiğ olarak ilave edip iyice karıştırınız.
Ağzını kapatıp sıcak benmaride muhafaza ederek istediğiniz zaman kullanınız.
0 yorum:
Yorum Gönder