Pages

12.03.2008

Reçelli Pay

Malzemeler
1 Su bardağı sıvıyağ
1 Su bardağı yoğurt
2 Adet yumurta
6 Su bardağı un
1 Paket kabartma tozu
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz
6 Çorba kaşığı vişne reçeli
1 Tatlı kaşığı pudra şekeri
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Yağ, yoğurt, yumurta, kabartma tozu ve unu karıştırarak yumuşak bir hamur yoğurun.
Hamuru üç parçaya bölün.
Elinizle bastırarak her parçayı tepsi büyüklüğünde açın.
Ceviz ve reçeli karıştırın.
Açtığınız hamurların her birinin üzerine sürün.
Hamurları rulo şeklinde sarıp, yağlanmış fırın tepsisine alın.
Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında 30-35 dakika pişirin.
Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpip, dilimleyerek servis yapın.
NOT : Vişne reçeli yerine istediğiniz reçeli kullanabilirsiniz.
Reçelli Pay yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.