Malzemeler
4 Su bardağı süt
4 Çorba kaşığı pirinç unu
2 Su bardağı tozşeker
1 Paket vanilya
4 Adet muz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Şeker ve pirinç ununu bir tencereye koyun ve karıştırarak azar azar sütü ekleyin.
Vanilyayı da ekledeikten sonra karıştırarak koyulaşmasını sağlayın.
Koyulaşıp ineceğine yakın soyulmuş ve yuvarlak olarak dilimlenmiş olan muzları ekleyin.
Muzlarn bir kısmını ayırın üzerine süs olarak kullanılacak.
Muzlar ezilmeyecek şekilde bir defa daha karıştırıp kaselere boşaltın.
Üzerini dilimlere ayrılmış muz parçalarıyla süsleyin.
Soğuk olarak servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder