Pages

12.13.2008

Muzlu Muhallebi

Malzemeler
4 Su bardağı süt
4 Çorba kaşığı pirinç unu
2 Su bardağı tozşeker
1 Paket vanilya
4 Adet muz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Şeker ve pirinç ununu bir tencereye koyun ve karıştırarak azar azar sütü ekleyin.
Vanilyayı da ekledeikten sonra karıştırarak koyulaşmasını sağlayın.
Koyulaşıp ineceğine yakın soyulmuş ve yuvarlak olarak dilimlenmiş olan muzları ekleyin.
Muzlarn bir kısmını ayırın üzerine süs olarak kullanılacak.
Muzlar ezilmeyecek şekilde bir defa daha karıştırıp kaselere boşaltın.
Üzerini dilimlere ayrılmış muz parçalarıyla süsleyin.
Soğuk olarak servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.