Malzemeler
1 Su bardağı haşlanmış mısır tanesi
100 gr soya filizi
400 gr tavuk göğüs eti
2 Su bardağı su
2 Adet greyfurt
2 Çorba kaşığı limon suyu
1 Adet soğan
1 Adet defne yaprağı
2 Diş karanfil
3 Çorba kaşığı taze krema
3 Çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Tavuk etini tencereye koyup üzerine su ilave edin.
Karanfil, defne yaprağı ve tuz ekleyerek yaklaşık 20 dakika haşlayın.
Suyunu süzüp eti küp şeklinde doğrayın.
Greyfurtları soyup dilimleyin ve zarlarını çıkarın.
Kıyılmış soğan, soya filizi, mısır taneleri, dilimlenmiş greyfurt, tavuk, limon suyu, zeytinyağı, krema, tuz ve karabiberi iyice karıştırarak salata kasesinde servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder