Pages

12.09.2008

Üç Katlı Salata


Malzemeler
5 Adet havuç
4 Adet pancar turşusu
5 Adet patates
1 Demet taze soğan
Yarım demet maydanoz
1 Adet limon suyu
1 Çay bardağı zeytinyağı
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Havuçları ve pancar turşusunu rendeleyin.
Patatesleri haşlayın ve rendeleyin.
Taze soğanları doğrayın ve maydanozları ince ince kıyın.
Havuçlara ve patateslere limon suyu ile 1 çay bardağı zeytinyağını ilave edrek karıştırın.
Salatanın üç katlı olması için ; bir kaba pancarı yerleştirin.
Üzerine taze soğan ve maydanozu koyun, patatesleri döşeyin.
Üzerine tekrar taze soğan ve maydanoz koyun, havucu döşeyin.
Üzerine tekrar dan pancar ardından taze soğan, maydanoz ve patates döşeyin.
Üzerine tekrar taze soğan ve maydanoz koyun, havuç döşeyin.
Servisten önce kabı tepsiye ters çevirip çıkarın, etrafını limon dilimleri ve maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Üç Katlı Salata yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.