12.09.2008
Üç Katlı Salata
Malzemeler
5 Adet havuç
4 Adet pancar turşusu
5 Adet patates
1 Demet taze soğan
Yarım demet maydanoz
1 Adet limon suyu
1 Çay bardağı zeytinyağı
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Havuçları ve pancar turşusunu rendeleyin.
Patatesleri haşlayın ve rendeleyin.
Taze soğanları doğrayın ve maydanozları ince ince kıyın.
Havuçlara ve patateslere limon suyu ile 1 çay bardağı zeytinyağını ilave edrek karıştırın.
Salatanın üç katlı olması için ; bir kaba pancarı yerleştirin.
Üzerine taze soğan ve maydanozu koyun, patatesleri döşeyin.
Üzerine tekrar taze soğan ve maydanoz koyun, havucu döşeyin.
Üzerine tekrar dan pancar ardından taze soğan, maydanoz ve patates döşeyin.
Üzerine tekrar taze soğan ve maydanoz koyun, havuç döşeyin.
Servisten önce kabı tepsiye ters çevirip çıkarın, etrafını limon dilimleri ve maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Üç Katlı Salata yemek tarifleri
Etiketler:
Salatalar Mezeler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
0 yorum:
Yorum Gönder