Malzemeler
2 Adet haşlanmış patates
1 Adet soğan
Yarım tavuk göğsü
2 Adet domates
1 Adet sivribiber
1 Çorba kaşığı un
5 Diş sarımsak
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Adet yumurta
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 60 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın.
Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin.
Haşlanmış patatesleri rendeleyin.
1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun.
Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun.
İki tarafını kızartın.
Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın.
Kanarya Kebabı yemek tarifleri
0 yorum:
Yorum Gönder