Pages

12.13.2008

Kaşarlı Puding

Malzemeler
4 Çorba kaşığı tereyağı
6 Çorba kaşığı un
3 Su bardağı süt
4 Adet yumurta
Yeteri kadar tuz ve karabiber
Bir tutam rendelenmiş muskat
1 Çay kaşığı karbonat
1 Su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Yarım demet maydanoz
1 Çorba kaşığı galeta unu
Mutfak
Zorluk 2
Süre 60 dk.
Kaç Kişilik 15
Yöntem
Hazırlanışı
Tencerede tereyağını eritin.
Unu ekleyip, yağda kavurun.
3-4 Dakika sonra yavaş yavaş sütü ilave edin.
Karıştırıp, koyulaşınca ocaktan alın.
Hazırladığınız bu sosa önce 4 adet yumurtanın sarısını, tuz, karabiber, bir tutam rendelenmiş muskat, karbonat ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin.
Ayrı bir yerde kar haline getirdiğiniz yumurta aklarını da sosa katın.
En son ince kıyılmış maydanozu ekleyip, iyice çırpın.
Fırın kabını yağlayın.
Ardından fırın kabına galeta ununu serpin.
Hazırladığınız karışımı kaba dökün.
İçi su dolu bir tepsiye fırın kabını oturtun.
Önceden ısıtılmış 170 derecdeli fırında yaklaşık 1 saat pişirin.
Dilimleyerek servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.