Pages

12.11.2008

Ispanaklı Yumurta

Malzemeler
6 Adet yumurta
3 Çorba kaşığı margarin
Yarın kilo ıspanak
1 Adet büyük boy soğan
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Ispanakları ayıklayıp bol suda güzelce yıkayın.
İnce ince kıydığınız ıspanakların, sularını sıkarak süzüp bir kenara bırakın.
Soğanı doğrayıp, bir tencerede margarini eritin ve soğan pembeleşene dek kavurun.
Ispanakları, tuz ve karabiberi pembeleşen soğana ilave edin.
Karıştırarak suyu çekinceye kadar kavurmaya devam edin.
Sonra bu karışımı geniş bir tavaya güzelce yerleştirin.
Yumurta sarısına göre yuvalar açın ve yumurtaları kırın.
Orta ateşte yumurtanın akları pişene kadar tutun.
Karabiber gezdirerek servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.