Pages

12.03.2008

Şeftali Katları

Malzemeler
200 gr kakaolu bisküvi
500 gr şeftali
1.5 su bardağı tatlandırılmış krema(çok soğuk olmalı)
1 Çay kaşığı limon kabuğu rendesi
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Kakaolu bisküvileri havanda veya robotta ufalayın.
Un haline getirin.
Şeftalilerin kabuklarını soyup, püre haline getirip, krema ve limon kabuğu rendesiyle karıştırın.
Bisküvilerin üçte birini 4 küp bardağına pay edin.
Üzerlerine meyve püresini, pürenin üzerinde kalan bisküviyi bölüştürün.
Şeftali veya vişne gibi mevsim meyveleriyle süsleyerek servis yapın.
Şeftali Katları yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.