Malzemeler
100 gr haşlanmış dana dili
2 Adet kornişon turşu
50 gr haşlanmış taze fasulye
1 Adet salatalık
1 Adet göbek marul
Ballı sos için :
20 gram bal
20 gram hardal
1 Çorba kaşığı mayonez
Tuz, karabiber
3 Damla limon suyu
1 Diş sarımsak
Mutfak
Zorluk 1
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 1
Yöntem
Hazırlanışı
Haşlanmış dana dilini, kornişon turşuları ve haşlanmış taze fasulyeleri ince uzun doğrayın.
Salatayı da ince halkalar halinde doğrayın.
Göbek marulu ortadan ikiye ayırın.
İç kısmını birkaç yaprak kalacak şekilde çıkarın.
Çıkardığınız kısımları iri iri doğrayın.
Diğer malzemelerle karıştırın.
Bu malzemeyi göbek marulun içine doldurun.
Ballı sos için ; hardalı, 1 çorba kaşığı mayonezi, tuzu, karabiberi, 3 damla limon suyunu ve dövülmüş sarımsağı iyice karıştırın.
Hazırladığınız bu sosu salata malzemesinin üzerine gezdirip, servis yapın.
Ballı Ve Hardallı Salata yemek tarifleri
0 yorum:
Yorum Gönder