Pages

12.07.2008

Avokadolu Deniz Mahsulleri Salatası

Malzemeler
2 Adet avokado
150 gr kalamar
10 Adet istiridye
10 Adet iç midye
150 gr beyaz balık eti
4-5 Dal maydanoz
4-5 Dal dereotu
4 Adet yeşil zeytin
2 Adet haşlanmış yumurta
1 Adet limon suyu
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
Cherry domates
Roka ve salata yaprakları
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Avokadoları soyup, küçük küpler halinde doğrayın.
Kalamarları haşlayın.
Balık eti, istiridye ve midyeleri tavada pişirin.
Dereotu ve maydanozları incecik kıyıp, yeşil zeytinleri incecik doğrayın.
Avokado hariç tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırıp, tuz ve karabiber serpin.
Zeytinyağını ekleyip, en az 3 saat dinlendirin.
Servis yapacağınız zaman avokadoyu ilave edin.
Salata, roka yaprakları, cherry domates ve haşlanmış yumurta ile süsleyip servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.