Pages

11.24.2008

Teyze Çöreği


Malzemeler
3 Adet yumurta
1 Paket kabartma tozu
1 Su bardağı yoğurt
1 Paket margarin
1 Su bardağı ayçiçek yağı
1 Su bardağı dövülmemiş ceviz
1 Çorba kaşığı şeker
1 Çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un
1 Çay bardağı maden suyu
.Mutfak
Zorluk 1
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem

Hazırlanışı

1 paket margarini eritip, soğutun.
İçine yumurtayı, şekeri, yoğurdu çırpıp tuzu, maden suyunu, kabartma tozunu, ayçiçek yağını ve cevizi ekleyerek unla koyu bir kek hamuru yapıp yağlanmış tepsiye dökün.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
İstediğiniz büyüklükte kesip servis yapın.
Teyze Çöreği yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.