Pages

11.30.2008

Pırasalı Krep

Malzemeler
Yarım su bardağı süt
4 Yemek kaşığı un
4 Adet yumurta
4 Tatlı kaşığı sıvıyağ
400 gr pırasa
1 Su bardağı et suyu
Yarım su bardağı süt
5 Yemek kaşığı krema
1 Demet yeşil soğan
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
50 gr margarin
1 Tatlı kaşığı un
Tuz, karabiber
Domates
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Süt, 4 yemek kaşığı un ve yumurtaları tuzla çırpın.
Tavaya 1 tatlı kaşığı sıvıyağ koyun ve iyice yayılmasını sağlayın.
Isınınca hazırladığınız hamurdan 4 adet krep pişirin.
Sallayarak tavaya yayılmasını sağlayın ve omlet gibi ters yüz edin.
Her iki yüzünü de iyice pişince tabağa alın.
Halka halka doğradığınız pırasayı yağda kavurun.
Üzerine 1 tatlı kaşığı un serpin ve sütü yedirin.
Et suyu ve kremayı ilave edip, ağzı kapalı 10 dakika pişirin.
Tuz ve karabiber ile tatlandırıp, kreplerin içine koyun.
Rulo şeklinde sarın.
Rendelenmiş kaşar peynirini üzerlerine serpin.
225 Dereceli fırında 5 dakika pişirin.
Domates ve yeşil soğan uçları ile süsleyip, sıcak olarak servis yapın.
Pırasalı Krep yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.