Pages

11.28.2008

Vişneli Parfe

Malzemeler
Yarım paket margarin
1 Paket petibör bisküvi
2 Su bardağı süt
1 Paket(2 Poşet) kremşanti
1 Su bardağı çekilmiş vişne
1 paket vişne jölesi
2 Adet yumurta
3 Fincan sıcak su
Mutfak
Zorluk 4
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Bisküvileri blendırdan geçirerek un haline getirin.
Eritilip soğutulmuş margarini bisküvilerle karıştırın.
Yuvarlak fırın kalıbına bu karışımı dökün.
Krem şantiyi 2 su bardağı süt ile karıştırın.
Çırparak krema kıvamına getirin.
Vişneleri çok fazla ezilmeyecek şekilde blendırdan geçirin.
Vişne jölesini 3 fincan sıcak su ile karıştırarak hazırlayın.
Yumurtaları bir kap içinde iyice çırpın.
Kremşantiyi, vişne jölesini ve yumurtaları karıştırın ve bisküvilerin üzerine dökün.
Buzlukta donana kadar beklettikten sonra servis yapın.
Vişneli Parfe yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.