Pages

11.28.2008

Vişneli Pratik Cheesecake

Malzemeler
2 Paket petibör bisküvi
1 Su bardağı eritilmiş tereyağı
2 Paket labne peyniri
1 Paket süt kreması
1 Paket dondurulmuş vişne
2 Çorba kaşığı nişasta
Mutfak
Zorluk 3
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Bisküvileri bir kaseye ufalayın.
Tereyağını eritip soğutun ve bisküvilere ilave ederek iyice karıştırın.
Yuvarlak bir kalıba hazırladığınız karışımı yayın.
Ayrı bir kapta labne peyniri ve süt kremasını mikserle çırpın.
Kalıba yerleştirdiğiniz bisküvilerin üzerine yayın.
Kalıbı 25-30 dakika buzdolabında dondurun.
Vişneleri sıkıp suyunu süzün.
Elde ettiğiniz vişne suyuna 2 kaşık nişasta ilave edin.
Kısık ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Muhallebi ılınınca kalıptaki bisküvileri karışımın üzerine yayıp vişne taneleri ile süsleyin.
Servis yapmadan önce buzdolabında biraz daha bekletin.
Vişneli Pratik Cheesecake yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.