Pages

11.30.2008

Ispanaklı Krep

Malzemeler
125 gr un(1 su bardağından biraz fazla)
4 Adet yumurta
1 Su bardağı süt
50 gr yumuşak margarin
200 gr ıspanak (dondurulmuş)
200 gr beyaz peynir
Bir tutam tozşeker
200 milim krema
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 75 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem





Hazırlanışı
Un, süt, 2 adet yumurta, 20 gr margarin birer tutam tuz ve tozşekeri karıştırarak hamur haline getirin.
1 Saat dinlenmeye bırakın.
Çözülmüş ıspanağın suyunu iyice sıkın ve püre haline getirin.
Beyaz peynir, 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, 2 adet yumurta, tuz ve karabiber ile karıştırın.
18 Santim çapında yağlanmış tavada 8 adet krep pişirin.
Üzerine ıspanak püresini yayıp, rulo yapın.
Yağlanmış ısıya dayanıklı bir kaba dizin.
Üzerlerine kalan kaşar peynir ile karıştırdığınız kremayı dökün.
225 Derecede ısıttığınız fırının alttan ikinci rafında 15-20 dakika pişirin.
Ispanaklı Krep yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.