Pages

11.28.2008

Yoğurtlu Portakallı Pasta

Malzemeler
10 Adet yumurta sarısı
2 Çay bardağı tozşeker
2 Su bardağı krem şanti
1 Su bardaı süzme yoğurt
5 Yaprak jelatin
3 Adet rendelenmiş portakal kabuğu
3 Adet portakalın suyu
1 Adet limonun suyu
2 Çay kaşığı rom
1 Adet pandispanya
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Yumurta sarılarını şekerle karıştırın.
Derin bir kapta süzme yoğurt ve krem şantiyi karıştırın.
Yumurtalı şekeri de ilave edin.
Rendelenmiş portakal kabuğunu ekleyin.
Jelatini soğuk suyla ıslatın.
Eridiğinde portakal suyu, limon suyu ve romu ekleyin.
Yuvarlak bir kek tabağna pandispanyanın birinci katını yerleştirin.
Üzerine sırayla yoğurtlu sos, ikinci pandispanya dilimi, tekrar sos ve en üste portakallı jelatini yayın.
Buzdolabında 45 dakika beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.
Yoğurtlu Portakallı Pasta yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.