Pages

11.24.2008

Sucuklu Ay Çöreği

Malzemeler
3.5 Su bardağı un
3 Adet haşlanmış patates
1 Su bardağı erimiş margarin
1 Adet yumurta
1 Tatlı kaşığı tuz
1 Paket kabartma tozu
Rendelenmiş kaşar peyniri
İçine:
Yarım kangal sucuk
1 Adet domates
1 Adet sivribiber
.Mutfak
Zorluk 3
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

Hazırlanışı

Haşlanmış patatesi rendeleyin.
Un, 1 su bardağı erimiş margarin, yumurta, 1 paket kabartma tozu ve bir tatlı kaşığı tuzu karıştırın.
İyice yoğurun.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde 12 parça koparın.
Bu arada iç malzemeyi hazırlayın.
Bunun için küçük doğranmış sucuğu kendi yağında kavurun.
Küçük doğranmış biber ve domatesle soteleyin.
Oval açtığınız hamurların içine sucuklu harcı koyun.
Hamuru rulo yapın.
Ay şekli verin.
Üzerine yumurta sarısı sürün.
Rendelenmiş kaşar peyniri serpin.
Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Sucuklu Ay Çöreği yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.