Pages

11.24.2008

Tavuklu Sarma

Malzemeler
4 Adet yufka
Yarım paket margarin
1 Adet tavuk göğsü
2 Su bardağı tavuk suyu
1 Çay kaşığı dövülmüş ceviz
1 Adet yumurta
Tuz, karabiber ve pulbiber
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 60 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

Hazırlanışı

Fırın tepsisini margarinle yağlayın.
Kalan margarini küçük bir tencerede eritin.
Tavuk göğsünü haşlayıp, incecik didin.
Tuz, karabiber ve pulbiberle karıştırın.
1 Çay bardağı dövülmüş cevizi ilave edin.
1 Adet yufkayı tepsiye yayın.
Kenarlarını içe doğru katlayın.
Üzerine erittiğiniz margarinden gezdirin.
İkinci yufkayı üzerine serip, aynı işlemi uygulayın.
Üzerine tavuklu harcı yayın.
Üçüncü ve dördüncü yufkaları da yağlayıp, üzerine yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri pembeleşene dek pişirin.
Daha sonra tepsiyi fırından alın.
Üzerine 2 su bardağı tavuk suyu gezdirin.
Böreği rulo şeklinde sarın.
Üzerine çırpılmış yumurta sürün ve yine 200 dereceli fırında kızarıncaya kadar pişirin.
Dilimleyip, ılık olarak servis yapın.
Tavuklu Sarma yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.